Algemene informatie ATS massage opleidingen

Algemene informatie

Alles wat je wil weten over ATS opleidingen

Met de opleidingen, cursussen en workshops die wij aanbieden, spelen we in op de steeds groter wordende vraag naar vakkundig opgeleide mensen binnen het massagevak. Op deze website is geprobeerd je een zo helder mogelijk overzicht te geven van de vele mogelijkheden die er zijn.


Als je graag met mensen bezig bent, of een cursus wil volgen voor eigen gebruik, wellicht een eigen praktijk wil starten of in de sport werkzaam bent, voor elke geïnteresseerde is er een mogelijkheid tot ontwikkeling en opleiding!


Mocht je na het bezoek aan onze website nog vragen hebben dan ben je van harte welkom op onze open dagen in juni of september. Of vraag een persoonlijk adviesgesprek aan!

Over ATS massage opleidingen

ATS opleidingen wordt gedreven door 10 ervaren docenten en jaarlijks zo'n 500-600 cursisten. Wij leggen de lat hoog als het gaat om geboden kwaliteit. Dit zonder dat het gevoel van plezier in de opleiding verloren gaat. De motivatie van de cursisten is een belangrijk ingrediënt om een betrokken en gedreven masseur of masseuse af te leveren. 


Kortom onze formule is, leren met plezier, kwaliteit en betrokkenheid.


De kracht van een goede masseur of masseuse is vaak gelegen in de diversiteit van kennis. Ieder mens is uniek en waar de ene baat heeft bij een voetreflexbehandeling zal een ander meer effect ondervinden van bijvoorbeeld een sportmassage. Een masseur of masseuse die zijn behandeling kan toespitsen op het individu en deze de juiste therapie aanbiedt zal vaak succesvol zijn. 


Dit is dan ook een van de redenen voor ATS om continu te zoeken naar massagevormen die werkelijk effectief zijn om deze op den duur aan het lespakket toe te voegen. 


Ook voor mensen die niet beroepsmatig bezig willen zijn is een massageopleiding een leuke manier om gericht met mensen te werken. Het draagt bij tot zelfontplooiing en de praktijk wijst uit dat als men eenmaal een cursus heeft gevolgd er vaak meerdere cursus(sen) volgen.


Schroom niet en stel je vragen, wij zijn je graag van dienst om een start te maken met deze leuke en nuttige manier tot ontwikkeling. 

Geregistreerd, erkend & gecertificeerd opleider

ATS opleidingen staat voor jarenlange ervaring (1989) in (massage) opleidingen. ATS opleidingen is een bij het Centraal Register Kort Beroeps Onderwijs (CRKBO) geregistreerde onderwijsinstelling.

CRKBO geaccrediteerd opleider

Registratie bij het CRKBO, een onafhankelijke instelling, geschiedt op basis van een audit, waarbij het opleidingsinstituut moet voldoen aan de op een auditformulier gestelde criteria. Deze audit is (mede) gebaseerd op de gedragscode van de Nederlandse Raad voor Training en Opleiding (NRTO).


Uitgangspunten bij deze audit zijn:

Zorgvuldigheid, rechtszekerheid, redelijkheid, betrouwbaarheid en kenbaarheid.

Registratie en erkenning als bedoeld in de Europese BTW-richtlijn heeft tot gevolg dat de cursusprijzen die wij hanteren zijn vrijgesteld van BTW.


NGS ERKEND

De examens van de opleidingen sportmassage worden afgenomen door het NGS. Na de examens ontvang je een landelijk erkend diploma! Voor de opleidingen ontspanningsmassage en voetreflexmassage kun je naast het ATS diploma ook een NGS certificaat aanvragen! Het NGS is tevens een brancheorganisatie voor masseurs.

NRTO KEURMERK

ATS heeft ook het Kwaliteitskeurmerk opleidingsinstituten Nederlandse Raad voor Training en Opleiding.

SLAGINGSPERCENTAGE

En dat ATS kwaliteit nastreeft wordt wel duidelijk met het feit dat er bij de opleiding sportmassage een gemiddeld slagingspercentage van 80% wordt behaald! Dezelfde kwaliteit wordt doorgevoerd in de overige opleidingen. 

Nieuwsbrief

Bij aanmelding voor onze nieuwsbrief ontvang je enkele malen per jaar de ATS nieuwsbrief met daarin nieuws over onze (nieuwe) opleidingen, cursussen en workshops.

Leslocaties

Op dit moment heeft ATS opleidingen vier leslocaties:

  • Zwaag (Hoorn)
  • Heerhugowaard
  • Leeuwarden

Bij elke leslocatie is er voldoende gratis parkeergelegenheid.

Docententeam

Het docenten team van ATS massage opleidingen bestaat op dit moment uit 10 docenten voor verschillende opleidingen. Al onze docenten hebben reeds vele jaren massage ervaring. En hebben minimaal de opleiding sportmassage afgerond, bij de theorie sportmassage docent is de minimale opleiding fysiotherapie. Hierdoor hebben zij voldoende kennis van anatomie en fysiologie.

Gratis studiegids downloaden?

Open dagen

Overweeg je te starten met een opleiding, cursus of workshop?


Maar weet je niet zeker welke opleiding,cursus of workshop bij je past? Of welke cursus goed aansluit op een voorgaande opleiding? Welke workshop een goede toevoeging is op je huidige massage-ervaring? 

Studie-advies

Jaarlijks organiseert ATS een aantal open dagen om inzicht te geven in de verschillende massage disciplines. 


Ook kun je met je vragen terecht bij de docenten. Je kunt op de open dag vrij inlopen vanaf de starttijd, van te voren aanmelden is niet nodig!


agenda ats massage opleidingen

Agenda

Bekijk alle activiteiten binnen ATS opleidingen op 1 overzichtelijke pagina. Klik op de foto boven dit bericht.

Vacatures bij ATS opleidingen

Op dit moment zijn er geen vacatures binnen ATS opleidingen. U kunt altijd een open sollicitatie sturen per email, via het contactformulier of per post zie contactgegevens. Wij staan altijd open voor nieuwe ideeën, nieuwe opleidingen of workshops.


Vacatures buiten ATS opleidingen:

Vaak worden wij benaderd door sportclubs, wellnesscentra en dergelijke met de vraag of wij nog cursisten geschoold hebben die opzoek zijn naar een baan/tijdelijke functie. Zie onze pagina vacatures voor meer informatie.

Klachtenprocedure

ATS opleidingen streeft naar een perfecte dienstverlening. 

Mocht je ondanks onze inspanningen niet tevreden zijn, dan horen wij graag van je!

Gedragscode NRTO

Alle leden van de NRTO dienen zich te conformeren aan onze gedragscode. De beginselen in deze gedragscode zijn:

1

 Zorgvuldigheidsbeginsel

Rechtszekerheidsbeginsel

Redelijkheidsbeginsel

Betrouwbaarheidsbeginsel

Kenbaarheidsbeginsel