ats massage opleidingen

OPLEIDINGEN

Een overzicht van de opleidingen

Open dagen  2022

In juni en augustus hebben we open dagen! 

Zie: meer informatie open dagen of klik op de ronde rode knop met de tekst 'open dagen'! 

opleiding sportmassage

Opleiding
Sportmassage

Een sportmassage opleiding is een goede basis voor iedereen die wil leren masseren, maar ook over voldoende kennis wil bezitten van het menselijk lichaam en de werking daarvan. 
Volg de opleiding sportmassage en ga aan de slag in een eigen praktijk, bij een sportclub, fitnesscentrum of als assistent in een fysiotherapie-praktijk! 

De mogelijkheden zijn groot na het volgen van deze opleiding!

opleiding ontspanningsmassage

Opleiding
Ontspanningsmassage

Voor diegene die nog geen, of weinig ervaring hebben met massages is de opleiding ontspanningsmassage een uitstekende start

Je leert op een gedegen en veilige manier ontspanning te geven met de juiste technieken.

Zo kun je invloed uitoefenen op iemands welzijn met als belangrijkste instrument: je handen!

Een goede basismassage leren geven? Volg de jaaropleiding of een deel ervan.

opleiding voetreflexmassage

Opleiding

Voetreflexmassage

Voetreflextherapie is een reflex behandelmethode die de gesteldheid van de inwendige organen en weefsels be├»nvloedt en zo het algemeen welzijn bevordert. 

Het principe van deze methode is dat elk orgaan of weefsel projectievelden (reflexgebieden) heeft op bepaalde delen van het lichaam. Deze velden kunnen we bewerken met verschillende technieken om zodoende blokkades in desbetreffende organen op te heffen.

opleiding oosterse filosofie en massage

Opleiding
Holistische massage

Tijdens de opleiding holistische massage worden verschillend vormen van diagnostiek en behandelwijzen behandeld volgens de oosterse filosofie. In het westen worden klachten meestal op fysiek niveau bekeken en behandeld terwijl de oosterse benadering veelal holistisch is (er wordt naar het geheel gekeken). Hierop wordt gewerkt vanuit de Yin-Yang denkwijze, de 5-elementen leer, meridianen, bindweefsel en de verbindingen hiervan met bijbehorende organen.

Opleiding mbo anatomie fysiologie

Opleiding

MBO Anatomie & Fysiologie

Kennis van het menselijk lichaam is onontbeerlijk voor elke masseur. De opleiding MBO Anatomie-Fysiologie is een uitgelezen kans voor bijvoorbeeld de ontspanningsmasseur of voetreflexmasseur om de kennis van anatomie en fysiologie te vergroten. OF voor iedereen die van plan is om de opleiding sportmassage/sportverzorger te gaan volgen is deze opleiding een uitstekende voorbereiding op de anatomie- en fysiologie lesstof.

Opleiding

Blessurepreventie

Binnenkort online!

Cursusagenda 2022-2023