ats massage opleidingen

OPLEIDINGEN

Opleiding
Sportmassage

Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!

Een sportmassage opleiding is een goede basis voor iedereen die wil leren masseren, maar ook over voldoende kennis wil bezitten van het menselijk lichaam en de werking daarvan.
Volg de opleiding sportmassage en ga aan de slag in een eigen praktijk, bij een sportclub, fitnesscentrum of als assistent in een fysiotherapie-praktijk! 

De mogelijkheden zijn groot na het volgen van deze opleiding!

opleiding ontspanningsmassage

Opleiding
Ontspanningsmassage

Volg deze cursus gratis met stap-subisidiOntvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!


Voor diegene die nog geen, of weinig ervaring hebben met massages is de opleiding ontspanningsmassage een uitstekende start

Je leert op een gedegen en veilige manier ontspanning te geven met de juiste technieken.

Zo kun je invloed uitoefenen op iemands welzijn met als belangrijkste instrument: je handen!

Een goede basismassage leren geven? Volg de jaaropleiding of een deel ervan.

(16 NGS Accreditatiepunten)

opleiding voetreflexmassage

Opleiding

Voetreflexmassage

Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opOntvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!


Voetreflextherapie is een reflex behandelmethode die de gesteldheid van de inwendige organen en weefsels beïnvloedt en zo het algemeen welzijn bevordert. 

Het principe van deze methode is dat elk orgaan of weefsel projectievelden (reflexgebieden) heeft op bepaalde delen van het lichaam. Deze velden kunnen we bewerken met verschillende technieken om zodoende blokkades in desbetreffende organen op te heffen.

(48 NGS Accreditatiepunten)

opleiding oosterse filosofie en massage

Opleiding
Holistische massage

Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!


Tijdens de opleiding holistische massage worden verschillend vormen van diagnostiek en behandelwijzen behandeld volgens de oosterse filosofie. In het westen worden klachten meestal op fysiek niveau bekeken en behandeld terwijl de oosterse benadering veelal holistisch is (er wordt naar het geheel gekeken). Hierop wordt gewerkt vanuit de Yin-Yang denkwijze, de 5-elementen leer, meridianen, bindweefsel en de verbindingen hiervan met bijbehorende organen.

15 NGS Accreditatiepunten

Opleiding mbo anatomie fysiologie

Opleiding

MBO Anatomie & Fysiologie

Kennis van het menselijk lichaam is onontbeerlijk voor elke masseur. De opleiding MBO Anatomie-Fysiologie is een uitgelezen kans voor bijvoorbeeld de ontspanningsmasseur of voetreflexmasseur om de kennis van anatomie en fysiologie te vergroten. OF voor iedereen die van plan is om de opleiding sportmassage/sportverzorger te gaan volgen is deze opleiding een uitstekende voorbereiding op de anatomie- en fysiologie lesstof. De opleiding bestaat uit 18 lessen van 2.5 uur met 2 theorie examens. Deze worden halverwege en na het beëindigen van de lessen afgenomen. (2 toetsen omdat de lesstof dan beter behapbaar is!)

Opleiding

Blessurepreventie

Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!


Sporten is gezond! De realiteit echter is dat jaarlijks gemiddeld 3.5 miljoen Nederlanders een blessure krijgen, waarvan 1.4 miljoen blessures een medische behandeling behoeven. Blessures zijn soms  het schrikbeeld voor een sporter. De sportmasseur is vaak het eerste aanspreekpunt voor sporters bij pijntjes of klachten tgv het sporten. Als sportmasseur, aanvullend met blessurepreventie, kun je al een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel na een blessure; je handelen is preventief van karakter.

Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!


De opleiding wellnessmasseur is een beroepsopleiding gericht op werk in de wellnessbranche. Hierbij valt te denken aan wellnesscentra of sauna`s maar ook een eigen praktijk ligt binnen de mogelijkheden. De opleiding is breed opgezet en bevat meerdere wellness gerichte behandelingen. Ook wordt aandacht besteed aan basiskennis anatomie en fysiologie. De wellnessmasseur is in de huidige markt een vakkundig opgeleide specialist. Voor wellnesscentra en sauna`s is het natuurlijk aantrekkelijk als een personeelslid niet meer hoeft te worden opgeleid voor aanvullende massage vormen. Aan de andere kant is het ook erg prettig als de wellnessmasseur in de opleiding alleen wordt belast met het aanleren van technieken die daadwerkelijk worden toegepast binnen de wellnessbranche.