ats massage opleidingen

OPLEIDINGEN

Een overzicht van de opleidingen

Open dagen - zomer 2023

Jaarlijks organiseert ATS een aantal open dagen om inzicht te geven in de verschillende massage disciplines.

Op de open dagen kunnen we je informeren over onze opleidingen en kunnen we desgewenst een passend studieadvies geven. Ook kun je met je vragen terecht bij de docenten.

Opleiding
Sportmassage

Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!

Een sportmassage opleiding is een goede basis voor iedereen die wil leren masseren, maar ook over voldoende kennis wil bezitten van het menselijk lichaam en de werking daarvan.
Volg de opleiding sportmassage en ga aan de slag in een eigen praktijk, bij een sportclub, fitnesscentrum of als assistent in een fysiotherapie-praktijk! 

De mogelijkheden zijn groot na het volgen van deze opleiding!

opleiding ontspanningsmassage

Opleiding
Ontspanningsmassage

Volg deze cursus gratis met stap-subisidiOntvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!


Voor diegene die nog geen, of weinig ervaring hebben met massages is de opleiding ontspanningsmassage een uitstekende start

Je leert op een gedegen en veilige manier ontspanning te geven met de juiste technieken.

Zo kun je invloed uitoefenen op iemands welzijn met als belangrijkste instrument: je handen!

Een goede basismassage leren geven? Volg de jaaropleiding of een deel ervan.

(16 NGS Accreditatiepunten)

opleiding voetreflexmassage

Opleiding

Voetreflexmassage

Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opOntvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!


Voetreflextherapie is een reflex behandelmethode die de gesteldheid van de inwendige organen en weefsels beïnvloedt en zo het algemeen welzijn bevordert. 

Het principe van deze methode is dat elk orgaan of weefsel projectievelden (reflexgebieden) heeft op bepaalde delen van het lichaam. Deze velden kunnen we bewerken met verschillende technieken om zodoende blokkades in desbetreffende organen op te heffen.

(48 NGS Accreditatiepunten)

opleiding oosterse filosofie en massage

Opleiding
Holistische massage

Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!


Tijdens de opleiding holistische massage worden verschillend vormen van diagnostiek en behandelwijzen behandeld volgens de oosterse filosofie. In het westen worden klachten meestal op fysiek niveau bekeken en behandeld terwijl de oosterse benadering veelal holistisch is (er wordt naar het geheel gekeken). Hierop wordt gewerkt vanuit de Yin-Yang denkwijze, de 5-elementen leer, meridianen, bindweefsel en de verbindingen hiervan met bijbehorende organen.

(15 NGS Accreditatiepunten)

Opleiding

Blessurepreventie

Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!


Sporten is gezond! De realiteit echter is dat jaarlijks gemiddeld 3.5 miljoen Nederlanders een blessure krijgen, waarvan 1.4 miljoen blessures een medische behandeling behoeven. Blessures zijn soms  het schrikbeeld voor een sporter. De sportmasseur is vaak het eerste aanspreekpunt voor sporters bij pijntjes of klachten tgv het sporten. Als sportmasseur, aanvullend met blessurepreventie, kun je al een belangrijke bijdrage leveren aan het herstel na een blessure; je handelen is preventief van karakter.

Cursusagenda 2023-2024