ats massage opleidingen

OPLEIDINGEN

Een overzicht van de massageopleidingen

Open dagen - september 2024

Jaarlijks organiseert ATS een aantal open dagen om inzicht te bieden in de diverse massageopleidingen. Tijdens deze dagen verstrekken we informatie over onze opleidingen, geven we persoonlijk studieadvies, en beantwoorden onze docenten graag al jouw vragen.

Opleiding
Sportmassage

Een sportmassage opleiding is een goede basis voor iedereen die wil leren masseren, maar ook over voldoende kennis wil bezitten van het menselijk lichaam en de werking daarvan.

Volg de opleiding sportmassage en ga aan de slag in een eigen praktijk, bij een sportclub, fitnesscentrum of als assistent in een fysiotherapie-praktijk! 

De mogelijkheden zijn groot na het volgen van deze opleiding!

opleiding ontspanningsmassage

Opleiding
Ontspanningsmassage

Volg deze cursus gratis met stap-subisidiOntvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Ontvang €1.000,- stap-subsidie op jouw opleiding!Voor diegene die nog geen, of weinig ervaring hebben met massages is de opleiding ontspanningsmassage een uitstekende start

Je leert op een gedegen en veilige manier ontspanning te geven met de juiste technieken. Zo kun je invloed uitoefenen op iemands welzijn met als belangrijkste instrument: je handen!

Een goede basismassage leren geven? Volg de jaaropleiding of een deel ervan. (16 NGS Accreditatiepunten)

opleiding oosterse filosofie en massage

Opleiding
Holistische massage

Tijdens de opleiding holistische massage worden verschillend vormen van diagnostiek en behandelwijzen behandeld volgens de oosterse filosofie. In het westen worden klachten meestal op fysiek niveau bekeken en behandeld terwijl de oosterse benadering veelal holistisch is (er wordt naar het geheel gekeken). Hierop wordt gewerkt vanuit de Yin-Yang denkwijze, de 5-elementen leer, meridianen, bindweefsel en de verbindingen hiervan met bijbehorende organen.

(15 NGS Accreditatiepunten)

Opleiding

Holistische voetreflexmassage

Voetreflextherapie is een reflex behandelmethode die de gesteldheid van de inwendige organen en weefsels beïnvloedt en zo het algemeen welzijn bevordert. 

Het principe van deze methode is dat elk orgaan of weefsel projectievelden (reflexgebieden) heeft op bepaalde delen van het lichaam. Deze velden kunnen we bewerken met verschillende technieken om zodoende blokkades in desbetreffende organen op te heffen.

(48 NGS Accreditatiepunten)

Nieuw: 7 daagse opleiding ontspanningsmassage

Word masseur in een mum van tijd


Reguliere start in oktober gemist? Starten kan nog!
OF wil je graag de opleiding in een korter tijdsbestek volgen, dan is deze opleiding een uitgelezen kans.

Deze opleiding heeft dezelfde inhoud als de reguliere, maar bestaat uit 7 zaterdagen en is rond dezelfde tijd klaar als de reguliere opleiding.

Cursusagenda 2024-2025