arrow_drop_up arrow_drop_down
ats massage opleidingen

OPLEIDINGEN

Een overzicht van de opleidingen

Open dagen - juni 2020

Op 12, 13 & 14 juni hebben we open dagen in onze leslocaties te Alkmaar, Hoorn, Leeuwarden en Zwolle.


ATS opleidingen is de grootste opleider van de regio's Noord-Holland en Friesland. We zijn CRKBO geregistreerd en de examens worden afgenomen door ACE examens, zodat je een waardevol diploma kunt behalen! Na het volgen van de opleiding kun je een gedegen massage geven en eventueel je eigen praktijk opstarten.  Al onze basisopleidingen zijn zonder vooropleiding te volgen! Instap klaar voor elk doel! 


Data open dagen (vrij inlopen vanaf starttijd)

- 12 juni 19:00-21:00 Hoorn (Factorij 32, Zwaag)
- 13 juni 9:30-11:30 Zwolle (Thorbeckelaan 2)

- 13 juni 14:00-16:00 Leeuwarden (James Wattstraat 4)

- 14 juni 14:00-16:00 Alkmaar (Vennewaard 201)

opleiding sportmassage

Opleiding
Sportmassage

Een sportmassage opleiding is een goede basis voor iedereen die wil leren masseren, maar ook over voldoende kennis wil bezitten van het menselijk lichaam en de werking daarvan. 
Volg de opleiding sportmassage en ga aan de slag in een eigen praktijk, bij een sportclub, fitnesscentrum of als assistent in een fysiotherapie-praktijk! 

De mogelijkheden zijn groot na het volgen van deze opleiding!

opleiding ontspanningsmassage

Opleiding
Ontspanningsmassage

Voor diegene die nog geen, of weinig ervaring hebben met massages is de opleiding ontspanningsmassage een uitstekende start

Je leert op een gedegen en veilige manier ontspanning te geven met de juiste technieken.

Zo kun je invloed uitoefenen op iemands welzijn met als belangrijkste instrument: je handen!

Een goede basismassage leren geven? Volg de jaaropleiding of een deel ervan.

opleiding voetreflexmassage

Opleiding

Voetreflexmassage

Voetreflextherapie is een reflex behandelmethode die de gesteldheid van de inwendige organen en weefsels be├»nvloedt en zo het algemeen welzijn bevordert. 

Het principe van deze methode is dat elk orgaan of weefsel projectievelden (reflexgebieden) heeft op bepaalde delen van het lichaam. Deze velden kunnen we bewerken met verschillende technieken om zodoende blokkades in desbetreffende organen op te heffen.

opleiding oosterse filosofie en massage

Opleiding
Oosterse filosofie en massage

Tijdens de opleiding oosterse filosofie en massage worden verschillend vormen van diagnostiek en behandelwijzen behandeld volgens de oosterse filosofie. In het westen worden klachten meestal op fysiek niveau bekeken en behandeld terwijl de oosterse benadering veelal holistisch is (er wordt naar het geheel gekeken). Hierop wordt gewerkt vanuit de Yin-Yang denkwijze, de 5-elementen leer, meridianen, bindweefsel en de verbindingen hiervan met bijbehorende organen.

Opleiding mbo anatomie fysiologie

Opleiding

MBO Anatomie & Fysiologie

Kennis van het menselijk lichaam is onontbeerlijk voor elke masseur. De opleiding MBO Anatomie-Fysiologie is een uitgelezen kans voor bijvoorbeeld de ontspanningsmasseur of voetreflexmasseur om de kennis van anatomie en fysiologie te vergroten. OF voor iedereen die van plan is om de opleiding sportmassage/sportverzorger te gaan volgen is deze opleiding een uitstekende voorbereiding op de anatomie- en fysiologie lesstof.

Cursusagenda 2020-2021

Meerdere opleidingen of cursussen volgen?

Dan is het volgen van een leerlijn misschien iets voor jou! Bekijk de informatie pagina en vraag een persoonlijk advies aan, dan kunnen we samen bekijken welke leerlijn voor jou geschikt is!
Bij het volgen van een leerlijn kun je ook kortingen krijgen! 

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Tracking - Open dagen hoorn-alkmaar" ----------------------------------------------------------------------------------------------
Koekje erbij?