arrow_drop_up arrow_drop_down
ats massage workshops

Workshops

Een overzicht van de workshops

Workshop gewrichtscorrecties

Workshop
Gewrichtscorrecties

1 cursusdag


Gewrichtscorrecties in beweging is een therapie die gebruikt wordt bij been lengte verschil, bekken scheef stand, rug en gewrichts-problemen. Op een zachte manier worden gewrichten en wervels van de wervel- kolom weer op hun plaats terug geschoven (volgens de dorn-methode). Ook leer je een breuss-massage toe te passen.

Workshop tenen lezen

Workshop
Tenen lezen

1 cursusdag


Tenen lezen is een methode om een karakteranalyse te maken aan de hand van de teenkarakteristieken.

Het is dus geen methode van toekomstvoorspelling maar wie je nu bent geworden door allerlei invloeden zoals opvoeding, werk, ervaringen bijvoorbeeld!


workshop-hotstone-massage

Workshop

Hot stone massage

1 cursusdag


Het masseren met warme (basalt) stenen is een ontspannende, effectieve maar vooral unieke massagevorm. De warme stenen zijn een weldaad voor pijnlijke spieren en brengen het lichaam weer volledig tot rust.

Deze workshop is voor ieder soort masseur een leuke toevoeging! 

workshop-oorkaarsen

Workshop: oorkaars therapie

Workshop oorkaarsen: oorkaarsen zijn speciale holle kaarsen die op het oor worden gezet. Ze helpen diverse verkoudheidsklachten te verminderen. Tijdens deze workshop leer je hoe en wanneer je de oorkaarsen kunt gebruiken. Tevens worden er tijdens deze workshop verschillende geneeskrachtige kruiden behandeld en we gaan verschillende kruidentheeën proeven.  Klik hier voor meer informatie

Locatie: Hoorn

Zaterdag
29-02-'20
9:30
Workshop guasha hoofd/gezicht

Workshop
Guasha: hoofd/gezicht

1 cursusdag


Deze workshop guasha is gericht op de behandeling van het gezicht en het hoofd, en maakt onderdeel uit van een serie bijscholingen waar andere delen van het lichaam met guasha behandeld worden. Guasha is een eeuwenoude therapie die nu weer volop in de belangstelling staat.

workshop-guasha-nek

Workshop

Guasha: nek

1 cursusdag


Guasha is een eeuwenoude therapie die nu weer volop in de belangstelling staat. Het neemt een belangrijke plaats in de Traditionele Chinese Geneeskunde in. Het woord"GUASHA" betekent: schrapen en gestagneerde energie. Guasha is nauw verwant aan cupping en is daarom een mooie aanvulling op de cursus cuppingmassage.

Herhalingsavond

Reanimatie + AED

1cursusavond


Reanimatie word (gelukkig) nooit routine. Verleng daarom elk jaar je reanimatie certificaat! Het reanimatiediploma blijft alleen geldig als deze jaarlijks verlengd wordt.


ATS geeft de mogelijkheid de verlenging te realiseren. Als je de verlenging reanimatie en aed - avond volgt kun je je kennis weer opfrissen.

Cursusagenda 2019-2020

Koekje erbij?