Massage workshops
arrow_drop_up arrow_drop_down
ats massage workshops

Workshops

Een overzicht van de workshops

Open dagen in augustus & september

Op 30, 31 augustus en 1 september hebben we open dagen in onze leslocaties te Alkmaar, Hoorn en Leeuwarden.


ATS opleidingen is de grootste opleider van de regio's Noord-Holland en Friesland. We zijn CRKBO geregistreerd en de examens worden afgenomen door ACE examens, zodat je een waardevol diploma kunt behalen! Na het volgen van de opleiding kun je een gedegen massage geven en eventueel je eigen praktijk opstarten.  Al onze basisopleidingen zijn zonder vooropleiding te volgen! Instap klaar voor elk doel! 


Data open dagen (vrij inlopen vanaf starttijd)

- 30 augustus 19:00-21:00 Alkmaar (Vennewaard 201)

- 31 augustus 14:00-16:00 Leeuwarden (James Wattstraat 4)

- 1 september 14:00-16:00 Hoorn (Factorij 32, Zwaag)

Workshop gewrichtscorrecties

Workshop
Gewrichtscorrecties

1 cursusdag


Gewrichtscorrecties in beweging is een therapie die gebruikt wordt bij been lengte verschil, bekken scheef stand, rug en gewrichts-problemen. Op een zachte manier worden gewrichten en wervels van de wervel- kolom weer op hun plaats terug geschoven (volgens de dorn-methode). Ook leer je een breuss-massage toe te passen.

workshop-hotstone-massage

Workshop

Hot stone massage

1 cursusdag


Het masseren met warme (basalt) stenen is een ontspannende, effectieve maar vooral unieke massagevorm. De warme stenen zijn een weldaad voor pijnlijke spieren en brengen het lichaam weer volledig tot rust.

Deze workshop is voor ieder soort masseur een leuke toevoeging! 

workshop-guasha-nek

Workshop

Guasha: nek

1 cursusdag


Guasha is een eeuwenoude therapie die nu weer volop in de belangstelling staat. Het neemt een belangrijke plaats in de Traditionele Chinese Geneeskunde in. Het woord"GUASHA" betekent: schrapen en gestagneerde energie. Guasha is nauw verwant aan cupping en is daarom een mooie aanvulling op de cursus cuppingmassage.

Workshop guasha hoofd/gezicht

Workshop
Guasha: hoofd/gezicht

1 cursusdag


Deze workshop guasha is gericht op de behandeling van het gezicht en het hoofd, en maakt onderdeel uit van een serie bijscholingen waar andere delen van het lichaam met guasha behandeld worden. Guasha is een eeuwenoude therapie die nu weer volop in de belangstelling staat.

EHBO / REANIMATIE workshops

ehbo-workshop

EHBO workshop

eerste hulp aan volwassenen

Weet jij precies wat je moet doen als iemand om hulp roept en hulp nodig heeft? De meeste mensen weten niet goed hoe er hulp geboden kan worden bij veel voorkomende ongevallen zoals bijvoorbeeld een verslikking, verstuiking, een huidwond, vergiftiging en dergelijke. Tijdens de workshop leer je ook wat je moet doen bij een brandwond. Leer situaties goed te beoordelen wat je moet doen en waarom.

ehbo-workshop-babys-kinderen

EHBO workshop

eerste hulp aan baby's en kinderen

Wat doe jij als je (klein)kind hulp nodig heeft? De meeste mensen weten niet goed hoe er hulp geboden kan worden bij veel voorkomende ongevallen met baby's en kinderen zoals bijvoorbeeld een verslikking, verstuiking, een huidwond, vergiftiging en dergelijke. Tijdens de workshop leer je ook wat je moet doen bij een brandwond. Leer situaties goed te beoordelen wat je moet doen en waarom.

verlenging-reanimatie-aed-diploma

Herhalingsavond

Reanimatie + AED

Reanimatie word (gelukkig) nooit routine. Verleng daarom elk jaar je reanimatie certificaat! Het reanimatiediploma blijft alleen geldig als deze jaarlijks verlengd wordt.

ATS geeft de mogelijkheid de verlenging te realiseren. Als je de verlenging reanimatie en aed - avond volgt kun je je kennis weer opfrissen.


Bekijk de datum voor 2019 en schrijf je in voor de herhalingsavond! 

Cursusagenda 2019-2020

---------------------------------------------------------------------------------------------- Tracking Code: Standard (Asynchronous) "Tracking - Open dagen hoorn-alkmaar" ----------------------------------------------------------------------------------------------
Koekje erbij?