Zeer succesvol cursusjaar
Marina DudinkVis
06/21/2017
1 min
0

Zeer succesvol cursusjaar

06/21/2017
1 min
0

Afgelopen cursusjaar was weer zeer succesvol voor ATS opleidingen. Ruim vijfhonderd cursisten vonden hun weg naar het opleidingsinstituut. Het grootste gedeelte volgden de opleidingen sportmassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage en oosterse filosofie en massage maar ook de cupping massage cursus en de triggerpointmassage liepen erg goed.

Zeer succesvol cursusjaar

ATS opleidingen is trots op alle cursisten van afgelopen jaar. Er zijn zeer hoge slagingspercentages behaald op de examens en de gemiddelde kwaliteit van de afgeleverde masseurs was weer top. Op dit moment zijn de praktijk examens van de sportmassage nog in volle gang!

Collage OFM diploma 2017

Voor aankomend cursusjaar komen er al weer vele inschrijvingen binnen en het docententeam van ATS opleidingen staat al weer te popelen om de nieuwe cursisten te ontmoeten. Aankomend cursusjaar heeft ATS opleidingen weer nieuwe pijlen op haar boog. Het opstarten van de leslocatie in Leeuwarden wordt weer opgepakt en ook nieuwe cursussen staan weer op de planning in Hoorn en Alkmaar. Er wordt komend cursusjaar onder andere gestart met de cursus hypnotherapie, basis anatomie / fysiologie, fasciatherapie en lezingen over gezonde voeding. Ook worden de opleidingen sportmassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage en oosterse filosofie en massage weer gestart vanaf september. Bekijk het complete overzicht in de cursusagenda!

Massage diploma's 2017

Reacties
Categorie├źn