Koekje erbij?
Download de studiegids!
Meld je aan op onze nieuwsbrief en ontvang de gratis studiegids!

Page content

article content

Zeer succesvol cursusjaar + nieuwe leslocatie: Bloemendaal

Afgelopen cursusjaar was weer zeer succesvol voor ATS opleidingen. Ruim vijfhonderd cursisten vonden hun weg naar het opleidingsinstituut. Het grootste gedeelte volgden de opleidingen sportmassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage en oosterse filosofie en massage maar ook de cupping massage cursus en de triggerpointmassage liepen erg goed. Ook start ATS een nieuwe leslocatie in Bloemendaal! Op 16, 17 en 18 juni hebben we open dagen gehad, de open dagen zijn erg goed bezocht!

Open dagen van juni gemist?

Open dagen op 16, 17 en 18 juni gemist? Geen nood, je hoeft niet tot de open dagen in september te wachten! We hebben een aantal dagen ingepland, op verschillende locaties, om (advies)gesprekken te houden, zodat je net als tijdens de open dagen (vrijblijvend) informatie kunt ontvangen over onze opleidingen!

Ook op de nieuwe leslocatie in Bloemendaal is het mogelijk om een persoonlijk advies gesprek aan te vragen!

Wil je informatie over een opleiding/cursus/workshop? Vraag dan een gratis en vrijblijvend adviesgesprek aan via onze website of per telefoon.

Data / locaties:
* 19 juli – Bloemendaal – tussen 16:00 en 21:00
* 20 juli – Leeuwarden – tussen 16:00 en 20:00
* 24 juli – Hoorn – tussen 18:30 en 21:00
* 26 juli – Alkmaar – tussen 18:30 en 21:00

Plan een afspraak in via onze website!

advies gesprek massage opleidingen

Zeer succesvol cursusjaar

ATS opleidingen is trots op alle cursisten van afgelopen jaar. Er zijn zeer hoge slagingspercentages behaald op de examens en de gemiddelde kwaliteit van de afgeleverde masseurs was weer top. Op dit moment zijn de praktijk examens van de sportmassage nog in volle gang!

Collage OFM diploma 2017

Voor aankomend cursusjaar komen er al weer vele inschrijvingen binnen en het docententeam van ATS opleidingen staat al weer te popelen om de nieuwe cursisten te ontmoeten. Aankomend cursusjaar heeft ATS opleidingen weer nieuwe pijlen op haar boog. Het opstarten van de leslocatie in Leeuwarden wordt weer opgepakt en ook nieuwe cursussen staan weer op de planning in Hoorn en Alkmaar. Er wordt komend cursusjaar onder andere gestart met de cursus hypnotherapie, basis anatomie / fysiologie, fasciatherapie en lezingen over gezonde voeding. Ook worden de opleidingen sportmassage, ontspanningsmassage, voetreflexmassage en oosterse filosofie en massage weer gestart vanaf september 2017. Bekijk het complete overzicht in de cursusagenda!

Massage diploma's 2017

Nieuwe leslocatie: Bloemendaal

ATS start vanaf aankomend cursusjaar met de jaaropleidingen ontspanningsmassage en voetreflexmassage in Bloemendaal.  Voor de leslocatie heeft ATS gekozen voor “Bartje Bloemendaal“, dit is een restaurant met daarnaast een mooie zaal welke wij als lesruimte gaan gebruiken. ATS heeft alle vertrouwen in een mooie samenwerking met “Bartje Bloemendaal“. De leslocatie is goed bereikbaar met het openbaar vervoer, de locatie is maar 2 kilometer verwijderd van NS station Bloemendaal. Ook is er voldoende gratis parkeergelegenheid! De opleiding voetreflexmassage zal vanaf donderdag 21 september van 16:00 tot 18:00 starten en de opleiding ontspanningsmassage van 19:00 tot 21:00. Elke week is er 1 les van 2 uur (met uitzondering van de schoolvakanties). De opleidingen duren beide van september tot omstreeks april (zie de informatie pagina’s van de opleidingen voor meer informatie!)

Nieuwe leslocatie Bartje Bloemendaal

Elk jaar merken we dat er meer cursisten vanuit de plaatsen Bloemendaal, Haarlem, Santpoort, Ijmuiden en Beverwijk en omstreken een massageopleiding komen volgen bij ATS. Met de nieuwe leslocatie in Bloemendaal spelen we daarom in op de vraag van cursisten rondom deze plaatsen. Mocht er meer vraag zijn naar andere opleidingen uit ons aanbod dan zullen we zeker kijken naar de mogelijkheden tot uitbreiding van ons aanbod in Bloemendaal!

Comment Section

0 reacties op “Zeer succesvol cursusjaar + nieuwe leslocatie: Bloemendaal

Plaats een reactie


*