ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland
03 april 2016 

ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland

ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland. Vanaf 16 april wordt onze advertentie voor de open dagen in een aantal huis-aan-huis bladen geplaatst.

ATS massageopleidingen slaat vleugels uit naar Friesland

In Noord Holland is ATS massageopleidingen al bijna 30 jaar een begrip. Met ruim 20 massageopleidingen, waaronder sportmassage, ontspannningsmassage, voetreflexmassage en diverse andere disciplines, wordt een ruim aanbod verzorgd in westerse en oosterse massagevormen.

Aankomend cursusjaar start ATS massageopleidingen in Leeuwarden met de jaaropleidingen ontspanningsmassage en voetreflexmassage. Als er voldoende animo is dan zal ook bepaald worden of het cursusaanbod uitgebreid wordt met bijvoorbeeld sportmassage, triggerpointmassage of cuppingmassage.

De Fabriek – Leeuwarden

Leeuwarden

Voor de leslocatie heeft ATS gekozen voor sport en zalencentrum De Fabriek in Leeuwarden. De Fabriek ligt op een prima te bereiken locatie buiten het centrum van Leeuwarden en heeft een regiofunctie in o.a. de verhuur van zalen, sportdojo`s en examenfaciliteiten. ATS heeft alle vertrouwen in een mooie samenwerking met De Fabriek.

De opleidingen van ATS worden desgewenst afgesloten met een ACE examen of een deelnamecertificaat bij voldoende aanwezigheid. De examens worden centraal in Hoorn NH afgenomen. Elk jaar komen er cursisten van ATS uit Friesland naar onze leslocatie in Hoorn. Met deze service kan de opleiding dichter bij huis gevolgd worden.

Vraag de studiegids aan

Wilt u de studiegids direct bekijken, klik de afbeelding van de studiegids aan en we sturen u door naar de juiste pagina.
studiegids per post


Bekijk de opleiding voetreflexmassage: https://atsopleidingen.nl/opleidingen/opeiding-voetreflexmassage/
Bekijk de opleiding ontspanningsmassage: https://atsopleidingen.nl/opleidingen/opleiding-ontspanningsmassage/

Reactie plaatsen
Massage Opleidingen

OPLEIDINGEN

Duur: cursusjaar van september tot april/mei

Een goede basis voor iedereen die wil leren masseren! Je kunt bijvoorbeeld een eigen praktijk opstarten. Geen vooropleiding nodig.

Massage cursussen

CURSUSSEN

Duur: maximaal 6 lessen

Wil je je massagetechnieken uitbreiden en/of je huidige kennis verbreden? Volg dan een massagecursus bij ATS massage opleidingen.

Massage workshops

WORKSHOPS

Duur: maximaal 1 lesdag

Een goede basis voor iedereen die wil leren masseren! Je kunt bijvoorbeeld een eigen praktijk opstarten. Geen vooropleiding nodig.